Det som definierar K-TEK

Experter med respekt för slutresultatet

Vi har genom åren satt lyssnandet i främsta rummet. Oavsett om tydliga ramar finns eller inte, så är vi experterna som löser uppdraget tillsammans med våra uppdragsgivare.

Vi är K-TEK

K-TEK är ett svenskt brandskyddsföretag som grundades 2013 i Västerås, med visionen att tillhandahålla ett kvalitativt brandskydd som är både kostnadseffektivt och driftsäkert.

Våra tidigare erfarenheter kommer från både entreprenadsidan och konsultsidan. Vi befinner oss nu i en stark tillväxt, där vi dels lyssnar in en växande marknad och dels sätter en ny standard för moderna sprinklerlösningar tillsammans med modern teknik.
Grundades

2013

Besiktningsfirma brandskyddsanläggning

2019

Certifierade sprinklerkonsulter

2021

Samarbetet är vårt främsta verktyg

Vi brukar kalla oss för experter i situationer där allt inte är så självklart. Vi har med åren lärt oss att de smidigaste projekten bygger på delade och gemensamma värderingar mellan samarbetsparterna och att dessa värderingar är något som kräver både ett aktivt och ett proaktivt agerande. Vi är därför vana vid att ta rollen som rådgivare och samordnare, för att effektivt och lösningsorienterat ta oss an utmaningar.

Vi tror på tekniska lösningar som håller över tid

I en ständigt föränderlig bransch där samhällsansvar och nya krav på hållbarhet och miljö blir allt viktigare. För oss är det en självklarhet och en drivande kraft att kunna erbjuda lösningar som håller jämna steg med de tekniska framsteg vi ser i samhället. Våra lösningar har alltid som mål att vara moderna, regelrätta och hållbara över tid.

Stolta medlemmar av

Certifierade sprinklerkonsulter arbetar för att säkerställa en hög nivå för alla konsulter inom sprinkler och brandskydd.

Vi är En del av

K-TEK är sedan 2022 en del av Nordens marknadsledande koncern inom brandskydd, BST Group.

Kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig

Marcus Ekholm

Projektansvarig

Om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig, vänligen kontakta mig så berättar jag mer.

072-857 01 53 

marcus.ekholm@k-tek.se

K-TEK

Nordens experter inom brandskydd.